Header Ads

Header ADS

Bedava Hearthstone Oyna


Blizzard tarafından geliştirilen ve kitleleri sürükleyen fenomen kart oyunu Hearthstone. Oyun aslında Warcrft evreninde geçmektedir. Bu evrende gelişen olayları ve karakterli kendi içerisin de taşır. Kart oyunları arasında en eğlencelisi belki de en çok oynananı Hearthsone Bedava Oyna dir.

Hearthstone Nedir?

Blizzard tarafından geliştirilen bir oyundur. Dünya çapında bir çok turnuvaları yapılan bir kart oyundudur. Aslen Warcraft evrenin de evinize dönmek için kullanılan büyüklü bir taşdır. Bu taşı kullanarak evinize hızlıca seyahat edebilirsiniz.Ayrıca "Kalp Taşı" olarak Türkçe'ye çevirebiliriz.

Hearthstone İle Para Kazanmak Mümkün Mü?,

Dünya üzerinde bir çok kullanıcı olan bu oyun, ayrıca bir çok paralı turnuva ile oyunculara para dağıtmaktadır. Ülkemiz de sponsorlar ile yapılan turnuvalar tatmin edici para ödülleri dağıtılmaktadır.
Oyunu oynamaya başladıktan sonra turnuvalara katılabilirsiniz. Yerel turnuvalarda bir çok ödül dağıtılmaktadır. Ulusal turnuvalara da katılma şansınız vardır.

Hearthstone İndir

Hearthstone bedava oynanan oyunlar kategorisindedir. Bu oyunu bedava indirebilir ve hiç bir ücret ödemenden oynaya bilirsiniz. Oyunu oynamak için ilk önce aşağıda ki linkten Blizzard aplikasyonunu indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra geri kalanını bu aplikasyon halledecektir. İyi Eğlenceler !




Kaynak: http://odaneydi.com

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.