Header Ads

Header ADS

Bedava CS GO Oyna


Uzun yıllardır dünyayı kasıp kavuran oyun hangisi diye baksak, tüm dönemlere damgasını vurmuş tek bir oyun görebiliriz; Counter Strike. Valve tarafından geliştirilen oyun dünya üzerinden belki de en çok oynanan oyunlardan bir tanesidir.

Ülkemizde internet cafe kültürünün gelişmesine yardımcı olan bu fenomen oyun, CS GO olarak yeni sürümü ile karşımıza çıkmaktadır.

Bedava CS GO İndir

CS GO oynaması ücretsiz oyunlar kategorisinde. CS GO Bedava indir ile oynanabilen bir oyundur. Nişan alma özelliği ile öne çıkan oyun, rakipleriniz bir bir alt etmek üzerine kurulmuştur. Takımınız ile geliştireceğiniz taktikler sayesinde rakiplerinizi yenebilir ve oyun için puanlar kazanabilirsiniz.

CS GO Weapon Case Nedir?

Oyun içinde para karşılığı alabileceğiniz ve içerisinde çeşitli envanterlerin çıktığı kutulardır. Bu kutulardan en iyi silahlar ve bu silahlar için skin çıkma olasılığı vardır. Ayrıca bir çok silah çok yüksek fiyatlara satılmaktadır. Bu kutulardan alıp bir çok güzel silaha sahip olabilirsiniz. Oyunda ki diğer oyuncuların size imrenmesini zevk ile izleyebilirsiniz. Ayrıca her silah kendisine özel karakteristik özelliklere sahiptir.

CS GO ile Para Kazanmak Mümkün Mü?

Ülkemizde ve dünyada bir çok online turnuva yapılmaktadır. Bu turnuvalarda bir çok para ödülü dağıtılmaktadır. Bu turnuvalara katılıp dereceye girip para kazanabilirsiniz. Bir çok oyuncu bu işi meslek olarak hayatlarını bu şekilde kazanmaktadır. Ayrıca yukarıda bahsettiğimiz silah satma yöntemi ile bir çok para kazanabilirsiniz. Bu işin ticaretini yapan bir çok site ve bir çok kişi vardır. 

CS GO Nasıl İndirilir?

Aşağıda ki butona basarak CS GO Steam sayfasına erişebilirsiniz. Oyunu oynamak için aktif bir Steam hesabını olması gerekmektedir. Bu hesap sayesinde oyunu bilgisayarınıza indirebilir ve milyonlarca oyuncu ile aynı anda hiç bir ücret ödemeden, doyasıya Counter Strike keyfini çıkarabilirsiniz.




Kaynak: http://odaneydi.com

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.